tag:blogger.com,1999:blog-5961586986527447024.post3681751731946132558..comments2023-08-19T15:06:29.847+02:00Comments on Sandbergs receptblogg: Janssons frestelse - krämig och mildSandbergs Fotoblogghttp://www.blogger.com/profile/07797069138913757557noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5961586986527447024.post-7778701420852583032012-12-17T10:23:55.930+01:002012-12-17T10:23:55.930+01:00Japp, helt rätt annars blir ju den råa potatisen m...Japp, helt rätt annars blir ju den råa potatisen missfärgad.<br />Se bara till att allt kokar upp i 5 min, innan du lägger det i formen. Glöm ej att ta ut formen i god tid från kylskåpet innan du bakar den i ugnen.<br />Lycka till och God Jul på dig/ AnnelieSandbergs Fotoblogghttps://www.blogger.com/profile/07797069138913757557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961586986527447024.post-14356515324998179932012-12-17T10:11:06.532+01:002012-12-17T10:11:06.532+01:00Hej, tack för detta!
Förstår jag dig rätt: Om jag...Hej, tack för detta! <br />Förstår jag dig rätt: Om jag vill förbereda dagen innan så lägger jag INTE på ett EGET lager av strimlad potatis överst - utan att jag ska blanda ALL strimlad potatis i blandningen?<br />Smörklickarna lägger jag på innan jag (slutligen, på dagen) sätter in frestelsen i ugnen?<br />Ellizofthttps://www.blogger.com/profile/16016423437682868399noreply@blogger.com