torsdag 31 maj 2012
Currykyckling på salladsbädd
Snabbt och smidigt slänger du ihop detta, bara du har små innefiléer av kyckling, vitlök, curry, grädde och sallad hemma. Kyckling i currysås, och man behöver inte äta ris till. Denna blandsallad som jag köpte färdigsköljd, gjorde att på 15 minuter var allt färdigt.
Ingredienser för 2 personer:
6 st kycklinginnefiléer
1 st vitlöksklyfta, riven
2 tsk currypulver
0,5 kycklingbuljongtärning
2 dl grädde
salt och peppar
blandsallad
coctailtomater
smör till stekning
Gör så här:
Börja med att bryna smör i stekpannan och stek sedan kycklingfiléerna, salta och peppar efter behag.
Pudra sedan på currypulver runt om och vänd på filéerna.
Riv vitlöken och lägg ner i stekpannan och rör om, men bara så vitlöken svettas till lite i smöret.
På med grädden, buljongen och låt puttra ihop, 10 min.
Lägg upp salladen på en tallrik och tomaterna.
Lägg på kycklingfiléerna och ös över såsen.
Klart att äta och gott att dricka till är en kylskåpskall Perrier.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar